“Dette burde anmeldes!”

Mit navn er Thurston Magnus og jeg har ikke kræft. Eller børn. Hverken kræft eller børn. Det kunne jeg godt have haft, men jeg ser det ikke som en pointe i sig selv.

Hvis jeg havde haft kræft havde den siddet i mundhulen, for det er dér de fleste af mine inficerede idéer spreder sig fra. Havde jeg haft børn, var de sikkert blevet uopdragne og vanartede, sådan er det med ting jeg skaber mig.

Mit CV informerer mig om, at jeg er født i 1978, residerende i Kbh. og medstifter af lyrikgruppen ** Projektør, der afvikler oplæsninger på Metrobar, når lejlighed byder sig (og det gør den ofte). Samme gruppe stod bag CD-udgivelsen ”…Linie Ud” i 2006, en håndgjort selvudgivelse, der kan erhverves for en halvhund til oplæsningerne og ellers ikke. Jeg gør det i skrivning, visuel kunst og lyd, og bevæbnet med et højteknologisk, lavstabilt digitalkamera tager jeg en barok mængde billeder i alle tænkelige rammer. Noget af produktet skuffes i skrivebordet med det samme, andet finder vej ud rundt omkring. Jeg har opgivet at følge med i, hvor og i hvilken forbindelse jeg har (og er) optrådt, men noget skal Google vel også lave.

Der løber en rød tråd igennem de kunstarter jeg holder mest af: Litteratur, visuel kunst og musik. Det er et spørgsmål om hvordan man fortolker et stykke materiale, der gør kunstneren dygtig. At holde mig en interessant indgangsvinkel for øje, er det jeg sætter mest pris på som udøvende menneske, og derfor også det jeg holder mest af hos forfattere og kunstnere.

Skal vi lave en aftale? Jeg lover at tage dit værk seriøst, uanset om du skulle levere romaner, lyrik, noveller eller billeder og tror på, at jeg kan håndtere de fleste formater du måtte komme op med (paperback, .pdf, MP3, skriftrulle, gravsten eller hvad du nu måtte gøre det i). Til gengæld forlanger jeg blot, at du står ved dine ting i vid nok udstrækning til, at levere mig et eksemplar af hvad du ønsker anmeldt. Jeg kan kontaktes via min email, og nærmere oplysninger kan findes igennem den kanal.

Mit navn er Thurston Magnus og jeg har ikke kræft. Eller børn. Skriv.

Kontakt:

threestigmata@gmail.com

http://thurstonmagnus.urbanblog.dk

http://www.myspace.com/___projekt_r

 

2 tanker om "“Dette burde anmeldes!”"

Der er lukket for kommentarer.