P for pagaj, pincet, pistol, pilgrim, plask, paradis – og for P-shirt

Redaktionen har modtaget flg. pressehalløjsa, som den gerne sender videre til interesserede:

Andersen & Nielsen er klar med forårskollektionen af P-SHIRT
– trøjer med et unikt, poetisk udtryk.

Der har stået meget på t-shirts gennem tiderne – men sjældent for tekstens egen skyld. Derfor lancerede Andersen & Nielsens Lyrikkanon i efteråret 2008 en kollektion af unikke, håndtrykte P-SHIRTS. Her fik skriften lov til bare at være skrift – for skriftens skyld.

1. kollektion er så godt som forsvundet fra butikshylderne, finanskrise eller ej, og nu er Andersen & Nielsen klar med 2. kollektion. Blandt de nye tryk på trøjerne kan nævnes ”Sælg ud”, ”Sommeren dundrer/ jern i dit hoved”, ”Ab efter” og ”Et motiv fra Køge Centrum”.
Se den fulde kollektion af P-SHIRTS på lyrikkanonen.dk/p-shirt.

Alle P-SHIRTS er trykt i hånden. Trykkets udsagn og udseende er aldrig ens fra trøje til trøje. Det vil sige, at hver P-SHIRT er unik. En P-SHIRT giver dig ikke frit valg på alle hylder – til gengæld er enhver P-SHIRT en hylde for sig – et reelt selvstændigt produkt; på én gang kunst og påklædning.

P-SHIRT er skabt af Jonathan Nielsen og Frederik Bjerre Andersen. Som duoen Andersen & Nielsens Lyrikkanon har de i en årrække stået bag litterære arrangementer som Spoken Word på Roskilde Festival, Vild West Bøffel Sjow på Stengade 30, og senest Løwerts Legathjem på Kafkaféen. Den 22. april er Andersen & Nielsen i øvrigt at finde med quiz og poesi på caféen Din Nye Ven.

P-SHIRT 2. kollektion forhandles hos:

Løve’s Bogcafé, Vesterbro
Møllegades Boghandel, Nørrebro
Bryggens Boghandel, Islands Brygge

For yderligere oplysninger:
www.lyrikkanonen.dk/p-shirt
Frederik Bjerre Andersen (fba@lyrikkanonen.dk)
Jonathan Nielsen (jn@lyrikkanonen.dk)