Brian P. Ørnbøl

brianholm_m_ramme.jpgI rækken af præsentationer, følger her lidt om mig. Jeg hedder Brian Petersen og er opvokset i Broager i nærheden af Sønderborg. Hvornår jeg begyndte at skrive, husker jeg ikke. Jeg har skrevet digte og noveller siden gud ved hvornår, og har ellers skrevet en hulens masse sange med tilhørende tekster. Jeg er 37 år, hvilket jeg konstant glemmer, og konsekvent mener jeg er 36. Af uddannelse er jeg cand.mag. i religionsvidenskab og film & tv (medievidenskab). Før dette tog jeg en uddannelse som snedker. Bor i dag i Århus.

Det er cirka 1½ år siden jeg besluttede mig for, at jeg ville prøve på, at få publiceret nogle af mine digte – selvom jeg via digte.dk, havde gjort det noget længere. Det var i den forbindelse jeg tænkte, at jeg måtte kreere et kunstnernavn, der var lidt nemmere at huske end min dåbsudgave. Det blev til Brian Storm.

I mellemtiden har jeg haft digte i de danske magasiner Apparatur, Graf, Visir, M_gasin og ORDligt og i de svenske Flum og Metamorfos. Jeg har desuden publiceret en del på forskellige websider – fx poesi.dk (nu minimalportal), haikudanmark.dk og visir-online.dk. Også et par tyske digte er det blevet til, som kan findes på Schnipsel. I 2007 er jeg også en af de århusianske busdigtere. Jeg er bestyrelsesmedlem i Århus Poetklub og kan ellers findes på min blog, hvor jeg bl.a. skriver korte anmeldelser af de bøger jeg læser.

I mit arbejde som PR-Konsulent, handler det også meget om at skrive. Her kan man nu ikke rigtig profilere sig på det, da det meste er ghost-writing. Senest har jeg været medforfatter på en specialudgave af bogen Plasten og Danskerne (dog kun på en lille del). Ellers skiver jeg taler, pressemeddelelser, artikler, tekster til alt mellem jord og himmel. I forbindelse med mit studie har jeg publiceret et par videnskabelige artikler i bladet Totem.

Send endeligt dit manuskript til mig – gerne i både trykt og mailet version – og jeg skal kaste mig over det.