BogForum 13 – 15 nov 09

84032

Så er vi der igen – alle os BookLovers. DER ER BOGMESSE I FORUM – det store glo-rum hvor vi kan finde vores yndlingsforfatter, købe bøger – vi har godt nok ingen slanter, men hvem bekymrer sig – det er vi jo vant til. Hæsblæsende styrter vi ind mod Julius Thomsens med krillen i vommen og kataloget i lommen. Finder 100 meter køen, stiller os, venter os – orker næsten ikk’, men tar os sammen og snakker løst med hinanden selvom vi ikke kender sidemanden – vi står trods alt i samme kø venter på at se BogMessen og dø. Så starter maskinen vi sluses ind i bogpinen – vi sejler bare – laver næsten “Bølgen” og ender tørskoet for foden af den årlige kult-agtige fantastiske svedende intense og mega-hedende bogmezzaninen. I gamle dage var det vigtigt at få BogForums katalog ved indgangen, nu har vi printet skidtet ud for kataloget er blevet digitaliseret fuldt-ud. Hvad vi når at se høre eller ikke se men røre, kan du læse lidt om her:

http://www.bogforum.dk/

Men det er også passende at specialisere dette digitale katalog til ære for de nye og gamle – de mindre eller mere ukendte forfattere der også læser op på messen:

Ved Dansk Forfatterforenings stand 35 står:

Fredag den 13.11 09

Kl. 14:00

Brian P. Ørnbøl: ”Himmelhotellerne, noveller”.
Stand 35

Lørdag

Kl. 12:00

Forfattere fra antologien ”Underskoven”: Bo Lille, Martin Simonsen, Bjarne Gårdsvoll, Søren Sørensen, Thurston Magnus, Dorte Futtrup, Steffen Baunbæk Pedersen, Peter Dyrbye, Uschi Tech og René Sandberg.
Stand 35
Kl. 16:00

Claus Høxbroe: ”Tilpasset. Utilpasset”.
Stand 35

Kl. 18:30

Ole Bundgaard: ”UPS”.
Stand 35

Søndag

Kl. 12:00

Lonni Krause, Cindy Lynn Brown og Pia Valentin Lorentzen: Quintologi, en antologi med 24 kvindelige forfattere”.
Stand 35

Ses vi?

Lonni Krause

5 tanker om "BogForum 13 – 15 nov 09"

  1. Jeg glæder mig allerede til endlösungen på Stald 35. Det vil så være min ottende eller niende på en uge.

    – Mr. T

  2. Kort TM-anmeldelse af BogForum, den litterære lørdagskylling:

    “Jeg var for sent på den, dolkede mig næsten med nametagget i skyndingen, alle folk puffede og skubbede og gik 64% (eksakt) langsommere end mig selv, kom halsende ind i oplæsningen ved Stand 35, skrydede min tekst ud til forundrede mennesker, råbte af folk at de skulle holde op med at få børn, sad og agerede beat under læderjakken til René Sandbergs fantastiske oplæsning, hadede så de fleste til stede (ikke Louise og Steffen B., de er fine), rodede i Faraos Cigarer, gav fingeren til People’s Press, overværede to minutter af Science Fiction Cirklen men måtte gå af angst for at blive genkendt, tænkte over hvor meget shit til stede jeg havde anmeldt eller kommenteret, trådte på en rød cirkel ved Turbine Forlaget, kommenterede stilstående mennesker, hundsede med fede folk bærende hapsdogs i deres hænder, undrede sig over Gyldendals massive tilstedeværelse, talte med Ræson som ikke uddeler anmelderkopier, overværede kun sidste del af Cindy Lynn Browns oplæsning (ville have haft det hele med), fik stukket ‘gaver’ i hånden af Arnold Busck som blev efterladt til en ligegyldig oplæsning sytten skridt senere, gav fingeren til People’s Press igen, fandt mig selv i den ubehagelige ende af depressionsskalaen og endte med at købe… nada. ”

    – Mr. T

  3. Jeg overlader den store scene til pia valentin lorentzen og cindy lynn brown i dag, har fået det ganske forfærdeligt. måske en menneskefobi eller bogallergi? i hvert fald løber tuden.

Der er lukket for kommentarer.